Pilatestunnit

HUOM! Koronaviruksen takia tunnit etänä Zoom-sovelluksen kautta!

Kevään 2020 tunnit jatkuvat Zoomin kautta maanantaisin klo 18-19 ja lauantaisin klo 10:30-11:30. Sarjakortin ostaneille joka 6. online tunti on ilmainen. Laita itse sarjakorttiisi rastin sijaan sen online-tunnin päiväys, jolloin osallistut tunnille.
Osallistu tunnille näin: laita minulle Whatsapp viesti, jossa mielellään kuva sarjakortista. Tunnin linkki on aina sama: Zoom Meeting

Jos korttisi loppuu, laita minulle viesti, niin laitan sinulle uuden virtuaalikortin s-postitse. Alennus on voimassa kaikilla kortin haltijoilla koko kevään ajan.
Jos sinulla ei ole korttia, voit ostaa 6 kerran (5+1 ilmainen) kortin minulta 70€ hintaan. Kertamaksullakin (12€) voit tulla mukaan.
Päästääksesi osallistumaan tunneille, Sinun tulee ensin ladata Zoom-ohjelma.

Zoom-sovelluksen voi ladata itselleen joko app storesta / google play -storesta, tai sitten osoitteesta zoom.us. Sovellus on ilmainen. Asentamisen jälkeen linkkiä klikkaamalla pääsee liittymään tunnille.

Pilates harjoitustunnit sopivat Pilates peruskurssin käyneille. Tunnit sopivat niin aloittelijoille kuin pidempään harjoitelleille. Voit varata vakipaikan tai ilmoittautua viikkokohtaisesti haluamallesi tunnille ennakkoon tekstiviestillä.

Kurssilla perehdytään pilateksen periaatteisiin, harjoitteisiin ja opitaan oikeaa hengitystekniikkaa. Kurssilla opit vapautumaan kehon kireyksistä ja saat vinkkejä selän terveyttä ylläpitävistä liikkeistä. Kurssille ei tarvita mitään ennakkotietoja pilateksesta, ja sen jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua Marjaanan viikottaisilla pilatestunneilla.

Tuntien ajankohdat

Pidän tunteja maanantaisin ja lauantaiaamuisin:
Maanantain tunti klo 18-19
Lauantaina kaksi tuntia klo 10-11 ja klo 11:10-12.10
Tunnit sopivat kaikenkuntoisille ja -ikäisille!

Tervetuloa voimaan hyvin!

Ilmoittaudu yksin tai ystävän kanssa! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Ilmoittautumiset: Marjaana p. 040-729 5939 (tekstari/soitto) tai
sähköpostitse marjaana.salonen(at)eduvantaa.fi.

 

Hinnasto

Harjoitustuntien kesto 60 min.
Hinta:
1 krt x 60 min. 16 €
5 krt x 60 min. 75 € (15€/krt)
10 krt x 60 min. 140 e(14€/krt)
yksityistunti 62€/60min
duotunti 32€/60min

Otan vastaan Smartum-ja virike-liikuntaseteleitä. Maksu hoituu myös epassilla tai eazybreak-mobiilipalvelulla. Kysy myös tilaus- ja yritysryhmiä, lahjakortteja sekä yksityis- ja duotunteja.

 

Onko pilates sinulle uusi laji?
Voit tutustua menetelmään kätevimmin yksityis- tai duotunnilla ystävän kanssa!

Duotunnit 32€/60min